DJ's

Door onze jaren lange ervaring kunnen we u desgewenst adviseren bij uw keuze welke DJ het beste bij uw feest past. Elk thema of soort feest hebben we in onze meer dan 25 jarige ervaring wel een keer mee gemaakt. Normaliter komen we met onze eigen DJ's, maar met korte lijntjes richting artiestenbureau's kan snel worden geschakeld. Er is altijd een backup DJ beschikbaar en u bent er van verzekerd dat alle door de DJ's benodigde apparatuur is geregeld.

Onze eigen DJ's

Arjan
Arjan
DJ Black Light drive-in show

Arjan is een all-round DJ met veel ervaring. Door het goed letten op en de interactie met het publiek weet hij op de juiste momenten de juiste muziekkeuzes te maken. Van de jaren 70 tot nu, van Nederlands tot dance, alles is mogelijk. Arjan is de 'standaard' DJ die mee komt bij het boeken van een drive-in show.

Microfoon gebruik: Ja

Andy
Andy
DJ Black Light drive-in show

Andy is een all-round DJ met meerdere mogelijkheden. Hij kan voor de oudere generatie, liefhebbers van Nederlandstalige en piratenmuziek een geweldig feest maken, maar hij kan ook prima platen in elkaar over laten gaan in een mix. 

Microfoon gebruik: Nee

DJ's die op verzoek bij ons worden ingezet

DJ Jelmex
DJ Jelmex
Jelmer

Jelmex is een groot opkomend DJ talent. In veel bekende clubs, op veel grote festivals en ook tijdens kleinere feestjes laat hij dancemuziek perfect in elkaar overgaan. Hij stond als 12-jarige o.a. al op Bevrijdingsdag Enschede (Mainstage), Outdoor Boulevard, Paasparty Bentelo en de Twentse Lente te draaien en hij heeft veel DJ contests op zijn naam gezet. Nederland wordt nog eens te klein voor hem want ook in Paradiso (Amsterdam) heeft hij al 2 keer mogen draaien.

Microfoon gebruik: Nee

MCVenom
MCVenom
Lonchi

Deze geboren Hengeloër met Antilliaanse roots zorgt voor dé sfeer in elke club! Met zijn achtergrond als DJ weet hij precies wanneer hij met zijn donkere stem de club op moet zwepen, en met zijn inmiddels bekende uitspraken zorgt hij voor een ultieme climax!

10 jaar geleden is hij begonnen als dj, en inmiddels focust hij zich nu zo’n 3 jaar op het MC’en. Hij is regelmatig te vinden in Club Kokomo in Groningen en Club Lucky in Rijssen. Ook nationaal timmert hij goed aan de weg, zo heeft hij al gehost op Bevrijdingsfestival Enschede, Freshtival, Kingsnight Enschede, Gay Pride Amsterdam en nog veel en veel meer!

Microfoon gebruik: Ja

Bekende Nederlandse DJ's

Ook mogen we met enige regelmaat bekende Nederlandse DJ's inzetten. Hieronder een greepje aan voorbeelden waarbij we alle benodigde apparatuur hebben mogen verzorgen. Klik op een foto om hem vergroot weer te geven en te zien welke DJ je ziet.